In aceasta perioada comenzile se livreaza doar prin curier si nu pot fi ridicate personal din magazinul nostru.
Va Multumim pentru intelegere.
In aceasta perioada comenzile se livreaza doar prin curier si nu pot fi ridicate personal din magazinul nostru. Va Multumim pentru intelegere.

Incubator - Clocitoare Pentru Oua CLEO 5D cu Termometru

  • Producător: IPEE - Curtea de Arges
  • Cod produs: - INC4
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • Garanție: 24 luni
  • Drept de retur: 14 zile
  • Cost Livrare: 20 Lei
    (costul livrarii se determina la confirmarea comenzii.
    Vezi Detalii livrare
    Termen Livrare: 1-3 zile lucrătoare)

Beneficii

  • Consultanță Gratuită
  • 14 zile drept de retur
  • Garanție 24 luni
  • Livrare rapidă 24-48 ore
Solicita publicare produs in SICAP
x

Cerere SICAP: Incubator - Clocitoare Pentru Oua CLEO 5D cu Termometru

Cerere SICAP Incubator - Clocitoare Pentru Oua CLEO 5D cu Termometru
  • 280 Lei
  • 229 Lei

Comandă telefonic
0370-509-006
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si
Produse din aceeasi categorie
Descriere:

Incubator - Clocitoare Pentru Oua CLEO 5D cu Termometru

Incubatorul CLEO 5 este prevãzut cu termometru pentru afisarea temperaturii din interiorul incubatorului.

Specificații Tehnice:

  • Capacitate 60 oua gaina sau 150 oua prepelita.
  • Tip incubator: transportabil, de suprafata
  • Tensiune de alimentare: 230V / 50Hz
  • Consum de energie electrica: mediu de 550Wh / zi, la temperatura mediului de + 20ºC.
  • Alimentare cu apa directa sau din exterior, umiditatea se asigura prin umplerea cu apa a alveolelor A sau B.
  • Umiditate:

                    60 ... 65% (cu apa in alveola A)

                    70 ... 75% (cu apa in alveola B)

                    80 ... 85% (cu apa in alveola A+B)

  • Incalzire: electrica cu rezistenta termostata.
  • Masa maxima:

                     2,8 Kg CLEO 5

                     3,2 Kg CLEO 5D

                     3,7 Kg CLEO 5x2D

Instrucțiuni de Utilizare:

Pentru incubarea oualor de: gaina - 21 zile; curca - 28 zile; rata - 27-28 zile; gasca - 30-32 zile; prepelita - 17 zile; potarniche - 24 zile.

Diverse metode de intoarcere a oualor, incepand cu a treia zi, ouale se intorc de 3 ori pe zi la 180º, in ultimele 3 zile ouale nu se mai intorc. Pentru varianta cu dispozitiv de intoarcere oua, incepand cu a 3-a zi se intorc ouale de 3 ori pe zi stanga-dreapta la 45°. In ultimele 3 zile ouale nu se mai intorc si se scot suportii lasand ouale direct pe gratar.

Temperatura de incubare: 38°C ± 1°C

Randament incubare: minimum 60% (daca sunt respectate prezentele instructiuni)

Incubatorul este fabricat in ROMANIA.

Video reprezentativ pentru cele 4 tipuri de modele:




Descarcă:
Review-uri:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Consimțământul cookie-urilor GDPR

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele. Dând clic pe „Accept”, sunteți de acord cu utilizarea TOATE cookie-urile. Cu toate acestea, puteți vizita Setările cookie-urilor pentru a furniza un consimțământ controlat.
Activat Permanent

Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul web să funcționeze corect. Această categorie include doar cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului web. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.

Cookie-urile publicitare sunt utilizate pentru a oferi vizitatorilor reclame și campanii de marketing relevante. Aceste cookie-uri urmăresc vizitatorii de pe site-uri web și colectează informații pentru a oferi reclame personalizate.

Cookie-urile de performanță sunt utilizate pentru a înțelege și analiza indicii cheie de performanță ai site-ului web, ceea ce ajută la oferirea unei experiențe mai bune utilizatorilor pentru vizitatori.

Cookie-urile analitice sunt utilizate pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul web. Aceste cookie-uri ajută la furnizarea de informații despre valori, numărul de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic etc.

Modifică
x